Vintern ger tid åt trädgården.

En lugn har lagt sig över mig. Jag har insett att jag är för sent ute och att de flesta buskar på handelsträdgårdarna är slut för säsongen. Så skönt! Då har jag ju längre inget val, inget att stressa över, det finns ju nämligen inga buskar att fatta beslut om! Istället får jag ägna vintern åt att i lugn och ro fundera på vad det är vi egentligen vi vill ha, jag får till och med gå och längta efter att ordna med det. Jag kan skissa lite, tänka, inspireras och slutligen fatta beslut. Utan någon stress. Det känns så himla bra, lugnet. Den här gräsmattan vi har räcker ändå gott och väl för oss just nu – ni skulle förstå om ni såg den. Den är nämligen inte klippt på ungefär en månad!

Hur det gick hos tandläkaren imorse? Jo tack bra, en ny tid är bokad i nästa vecka. Herrn behagade nämligen inte gapa. Jag tänker aldrig öppna munnen. Den är stängd. Så så blev det med det. Tandläkaren försäkrade J om att detta inte var några konstigheter och att det ibland krävs hela fem besök innan hon får räkna barnets tänder. Jojo! 🙂

20120911-210700.jpg

2 thoughts on “Vintern ger tid åt trädgården.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *