Vispat kött

Häromdagen damp nya numret av Café ner i brevlådan. Det är lite av en höjdpunkt varje månad. Det här numret bjöd på något alldeles extra, nämligen en intervju med Per Morberg! Jag gillar Per Morberg stenhårt. Han såg dessutom riktigt snygg och fräsch ut på omslaget. Killen ser ju rätt bra ut i vanliga fall när han står och svettas över stekpannorna (har ni sett hans vader?!), men på den här bilden så är han något alldeles extra. Det kan vara frisyren som gör det. Han passar mycket bättre i det här lite kortare.

Jag gillar som sagt herr Morberg, och tittar på Vad blir det för mat? så ofta jag kan och kommer ihåg. Senast blev jag dock lite besviken. Han skulle bjuda på en kycklinglevermousse till förrätt. Jag har visserligen inte smakat, men jag förstår liksom inte hur man kan komma på tanken att vispa kött i en blender till det blir till en mousse. Varför vill man göra en sån sak? Jag hoppas verkligen att jag aldrig hamnar i den situationen att jag blir bortbjuden och blir serverad uppfluffat kött. Spare me, please!

3 svar på ”Vispat kött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *