Visst är det härligt?

20120217-075323.jpg

Med fredagar menar jag? Speciellt när man kan gå hemifrån och tycka att det är riktigt behagligt utomhus och dessutom se vägen framför sig. Ljuset och våren är på gång! Jag kanske är lite överoptimistisk men det är inte många dagar kvar till mars och enligt klart.se är det fler röda siffror än blåa de närmaste tio dagarna. Plusgrader! Att det innebär slask och väta väljer jag att bortse ifrån.

Från det ena till det andra: Malte, som i vanliga fall är en klocka och alltid sover kl 20-06, har två dagar på raken vaknat 05.15 och konstaterat att det är mojjon. Betyder det här att det är dags att börja begränsa hans vila på dagen? Nu får han sova så länge han vill och jag tror att han då brukar snitta på typ 75 minuter. Jag ger honom en vecka, fortsätter han att vakna aptidigt får det räcka med 45. Därmed basta. Det är faktiskt inte mojjon förrän tidigast 06.

3 svar på ”Visst är det härligt?

  1. Äsch! Han håller bara på att ställa om till sommartid. Se det som ett vårtecken!
    Kram!

  2. Aouch! Den låter inte skön. Jag skulle tippa på att det kan vara dags. Leonidas (som iofs aldrig varit något sovbarn) sover ingenting eller max 15 min. Annars håller han låda till 22 på kvällen (puh). Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *