Vivstavarvsparken

Marie fick sin lille Leo för en månad sedan så det var verkligen dags att träffa gossen. Yesterday was the day! Jag och Malte tog oss bort till Östberga där vi mötte upp den nya tvåbarnsmamman med tillhörande barn.

Lille Leo låg i vagnen och somnade precis när jag kom, och så fortsatte han. Vi hängde hela förmiddagen tillsammans i Vivstavarvsparken (grym inhängnad lekpark i Enskede) och han behagade inte vakna en enda gång! Den ammande mamman började till och med klaga då det började ömma i tröjan! Det där hade jag glömt bort! 🙂

När klockan började närma sig ett hade Malte fortfarande inte gått med på att somna i vagnen så vi fick packa ihop våra saker (det var en hel del, Marie hade tagit med pastasallad, proppfull kakburk, kaffetermos och kokosrullade fruktspett och saftflaska) och så tog jag och Malte en promenad hemåt. Han var så övertrött att han inte somnade förrän vi nådde Hammarbyhöjdens torg en timme senare. Perfekt! Han fick sova på balkongen och jag kunde sätta mig med datorn och jobba lite.

Bättre Skärtorsdag kan man inte ha! Förutom att jag missade hela kvällen då jag somnade när jag nattade klockan åtta, men jag behövde väl det.

20110422-042626.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *