Wallenbergare och crosstrainer

     

       

Kom precis hem från en timme på gymet dårå! Ville bara säga det.

Dagen tillbringades annars hos Sofia där det bjöds på wallenbergare med en god matig sallad till. Jag blir aldrig besviken på lunchen när jag är där, jättegott är det varje gång. Malte blev inte alls inspirerad av Emelie som har lyckats lära sig att krypa på de här få dagarna sedan vi sågs sist. Nej, han tyckte att det var roligare att ligga på rygg och titta in i taket.

Som den goda husfrun jag är så gick jag sen hem, tog hand om tvätten och lagade en gulschsoppa till Maltes pappa som hungrig kom hem efter att ha varit i Tyresö och tränat. Vi är duktiga båda två med andra ord.

  

Malte gick och lade sig för en stund sedan. Vi får se hur länge det håller i sig. Tyvärr är det ofta så att han somnar vid den här tiden och vaknar eftr en halvtimme. Efter den powernapen är han jättepigg och kan vara vaken länge länge, ja till någon gång efter midnatt. Jag hoppas på att ikväll inte är en sådan kväll.

Nu: in i duschen med mig. Jag är ju liksom svettig dårå. Eftersom jag har tränat dårå. Har ni uppfattat det allihopa?

4 svar på ”Wallenbergare och crosstrainer

  1. Menar du vad jag gjorde på gymet? Jag började med en halvtimme på crosstrainern, sen tränade jag överkroppen. Benen var helt slut och gjorde dessutom ont av träningsvärk från i onsdags…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *