WaterWorld Water Park i Ayia Napa.

Så här avslutade vi dagen igår. Med en stor banana split på en taverna i Ayia Napa. Det var välförtjänt efter att ha tillbringat dagen på vattenlandet. Vi hade tur, det öppnade för säsongen i förrgår så vi kunde planera in ett besök. Sist vi var här var 2014. Då var Anton bara dryga halvåret så han fick stanna hemma med mormor och pappous medan jag, J och Malte fick åka och leka bland rutschkanorna. Den här gången fick Anton följa med.

Vi anlände strax efter öppning och stationerade oss vid några solsängar för att sen gå och bada. Anton hade otur då han satte sig i en rutschbana precis när en stor vattenhink tippade över honom, och det gjorde att han resten av dagen absolut inte ville ha något vatten mot huvudet. Allt som stänkte ville han hålla sig borta ifrån, alltså det mesta när man hänger på ett vattenland… Favoriten var att sitta i en stor badring i min famn och åka den strömma vattenbanan. I min famn höll han sig nämligen torr.

Malte körde däremot på med de flesta vattenrutschbanorna, det här är hans typ av ställe. Solen gassade på med sina 27 grader i skuggan så möra var vi när vi kände att det var dags att avsluta dagen och ringa efter skjuts hem.

De ÄR glada, jag lovar! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *