Yuaäck!

Gick ut på min mysiga balkong (det är bara någon trasmatta som saknas så är den perfekt) och tänkte leta upp Silje att mysa med. Hon låg då inte på sin vanliga plats utan låg och tryckte mot väggen under bordet. Hon såg upptagen ut. Upptagen med att sitta och klafsa i sig en liten grå och söt mus. Uuuuuuuh!! Jag stängde dörren direkt så att hon inte får för sig att klampa in i lägenheten med den där.

Nu har hon dragit ner i skogen igen men jag vågar inte gå ut på mordplatsen ännu. Tänk om det ligger blod på min mysiga balkong!

3 svar på ”Yuaäck!

  1. Visst är det hemskt?! Tänk vi som har två. Vi har hittat huvudlösa koltrastar under sängen, möss under vardagsrumsmattan, sork i gästtoan, ekorrar i vardagsrummet… Det är CSI här varje morgon, man måste leta mordoffer så man inte råkar ut för en överraskning…!

  2. Jag älskar min katt, men i såna här ögonblick är den känslan lätt att glömma. Vi vågar inte inte ens ha balkongdörren öppen på natten så pass mycket att katten ska kunna komma in. Det vore så hemskt att vakna och hitta ett halvt lik i vardagsrummet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *