Mätt måndagskväll

Mätt och belåten är vad jag är efter att ha smällt i mig en portion pasta med hjortbolognese och vitkålssallad. Det blev riktigt gott men ska jag vara riktigt ärlig så gillade jag inte riktigt den där hjortsmaken som slog igenom. Nöt passar nog mig bättre.

Jag tog tid när jag lagade då det står på Middagsfrids hemsida att maten bara ska ta en halvtimme att laga. Det tog ca 45 minuter, men det var jag förberedd på då alla som har testat det här tidigare har sagt att måltiderna tar lite längre tid i verkligheten.

Det blev verkligen hur mycket mat som helst iaf. Den här rätten skulle vara dubbel och räcka till två dagars middagar och matlådor, men det blev mer än så så det blev rutsch in i frysen. Fortsätter det så kommer vi att få ta en veckas paus från Middagsfrid bara för att hinna äta upp alla rester i frysen. Och det är ju ett gott betyg!

One thought on “Mätt måndagskväll

  1. Det där med vitkål till pasta känner jag igen! Man blev ju mätt som man storknade. Det var nog där nånstans förråden började svämma över. När vi inte längre rev ett halvt kålhuvud till varje måltid:-)
    Men ändå, jag kan sakna den där genomtänkta leveransen av bra mat. Idag har jag snott ihop en korv, ett paket bacon, lite fullkornsmakaroner nån tomat och riven ost. Det kändes lite påvert och mycket fantasilöst…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *