Inget dåligt samvete. Den här gången.

20120613-075601.jpg

Idag är det gårdsfest på Maltes förskola. Då ska sommaren firas in (?) och de stora barnen ska avtackas. Tänk vad konstigt att Malte en dag är så stor att han ska avtackas. Helmärkligt! Temat för festen är Astrid Lindgren så Malte får vara en något uppklädd (det är ju ändå fest) Emil i Lönnenerga. Han var helförtjust när jag visade honom kläderna.

Att ha tema tycker jag är ganska kul men det blir också upplagt för föräldrar som glömmer att fixa och ordna inför festen. När jag lämnade Malte vid frukostbordet var han i sällskap av en Karlsson på taket och ett antal Pippi Långstrump. Många hade gått all in. I tamburen utanför träffade jag dock på en pappa som ville sjunka genom jorden och försvinna – de hade helt glömt både outfit och gårdsfest. Jag kände med honom. Det är så lätt att glömma! En pedagog lugnade honom snällt med att vi fixar det. Tack och lov!

Nu: genom dimman mot jobbet!

20120613-075617.jpg
Jag kan själv! Känns det igen?

2 thoughts on “Inget dåligt samvete. Den här gången.

  1. Det är då man är glad att personalen förutspått det och har kläder på lut… Jag är ju en sån som hade kunnat glömma. Har ett system med dubbla kalendrar hemma. Men har upptäckt att det fallerar om man glömmer skriva in det som ska kommas ihåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *